Festivalul Național al Mărulu de la Soroca la cea de a XIII-ediție

La 6 octombrie 2024 în municipiul Soroca s-a desfășurat ediția a XIII-a a Festivalului Național al Mărului, organizat de către Consiliul raional Soroca în parteneriat cu Filiala Soroca a Camerii de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Cea de-a XIII-a ediție a Festivului a adunat, tradițional, producători de mere, agenți economici din industria prelucrătoare, primăriile din raionul Soroca și agenții economici din întreaga republică .Evenimjentul a avut drept scop promovarea producătorilor de mere,  facilitărea schimbului de experienţă între fermieri şi preluarea noilor tehnologii avansate în cultivarea şi procesarea fructelor, cît și promovarea mărfurilor și serviciilor producătorilor autohtoni.

În cadrul evenimentului a avut loc expoziţia şi parada producătorilor de mere, expoziția agenților economici din regiune și republică, care au cucerit inimile cumpărătorilor soroceni cu un asortiment vast de mărfuri si produse propuse spre comercializare. Programul Festivalului a culminat cu un spectacol muzical.

Pentru buna organizare, participare activă și contribuția esențială la promovarea imaginii raionului Soroca Filiala a fost decernată cu Diplomă din partea Consiliului Raional Soroca.

Aducem multumiri tuturor participanților implicați activ în cadrul acestui eveniment prestigios.

Distribuie acest articol: