VĂ INVITĂM LA IARMAROCUL PRODUS DE SOROCA!

La 26 mai 2019, pe Piața Libertății din municipiul Soroca va avea loc ediția a II-a a iarmarocului  “Produs de Soroca”  menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole şi animalere cît și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici.

Program:

09.00 –Deschiderea expoziţiilor agenţilor economici, meşterilor populari, instituţiilor de învăţământ.

10.30-11.00 – Deschiderea oficială a Iarmarocului ,,Produs de Soroca” ediţia a II-a şi a Festivalului Naţional de muzică populară ,,VictorPostolachi” ediţia a  VI-a 2019.

  • Prezentarea invitaţilor oficiali, oaspeţilor.
  • Prezentarea agenţilor economici.
  • Prezentarea orchestrelor de muzică popular prezente în cadrul Festivalului Naţional de muzică populară ,,Victor Postolachi” ediţia a VI-a.
  • Flash mob de deschidere (Orchestra de fanfară şi ansamblul de dansatori de la Colegiul de Arte ,,N.Botgros”  şi Clubul de dansuri sportive “Prestige”.
  • Decernarea diplomelor agenţilor economici.

11.00-13.30 – Evoluarea orchestrelor de muzică populară în cadrul Festivalului Naţional de muzică populară,,Victor Postolachi” ediţia a  VI-a.

11.00-13.30 – Vizitarea expoziţiilor ,,Produs de Soroca” de către oaspeţii oficiali.

13.30-15.00 – Recital, Orchestra Naţională de muzică populară ,,Lăutarii”, Dirijor – Nicolae Botgros, Artist al Poporului.

 

Distribuie acest articol: