„Un gând frumos pentru voi, stimate doamne” – expo – târg la Soroca

În perioada 5-7 martie 2020 Filiala Soroca a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca au organizat un expo-târg cu diverse produse, adresat femeilor. Expoziția cu vânzare cu genericul „Un gând frumos pentru voi, stimate doamne” este dedicată celui mai frumos anotimp –primăvara, și  desigur, celor mai scumpe și gingașe ființe – femeile.

Expoziția le-a oferit vizitatorilor posibilitatea de a cunoaște succesele de ultima oră a producătorilor autohtoni. Mărfurile şi serviciile propuse de cele 43 întreprinderi participante au  cucerit inimile   atît ale doamnelor, cît și ale cumpărătorilor soroceni şi ale oamenilor de afaceri. Spre atenția vizitatorilor au fost expuse mărfuri industriale îmbrăcăminte, produse alimentare, cosmetice, încălțăminte, cearceafuri, plapome, mărfuri pentru copii etc., de la producători din raionul Soroca, dar și din republică. În cadrul deschiderii oficiale a evenimentului, din numele organizatorilor, cu un  mesaj de salut au venit președintele raionului Soroca Veaceslav Rusnac, primarul municipiului Soroca Lilia Pilipețchi,  directorul Filialei Soroca CCI RM, Lilia Catruc, directorul SRL “Lefrucom” Stela Cetulean, care și-au exprimat gratitudinea tuturor participanților, le-au urat  un călduros bun venit şi le-au dorit cu toată sinceritatea afaceri cît mai profitabile.

În semn de respect și recunoștință pentru aportul semnificativ în reprezentarea intereselor întreprinzătorilor din raionul Soroca și promovarea comerțului și industriei pe plan intern și extern directorului Filialei Soroca CCI RM  Liliei Catruc i-a fost înmînată diploma de apreciere din partea  președintelui raionului Soroca.

Expo-tîrgul a decurs într-o atmosferă de conlucrare maximă.

Felicităm toti participanții și producătorii autohtoni, care știu  să-și prezinte rezultatele muncii lor, îmbinînd utilul cu plăcutul.

Distribuie acest articol: