Seminar de instruire „Sistemul Electronic de Achiziții Publice SIA ”RSAP”-Mtender”

Filiala Soroca a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova a organizat în colaborare cu CCI RM și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) la 11 iunie 2019 la  Drochia  seminarul de instruire “Sistemul electronic de achiziții publice SIA ”RSAP”- MTENDER„, destinat autorităților contractante (nivel începător).

Seminarul a avut drept scop instruirea a 32 funcționari publici din cadrul autorităților contractante, responsabili nemărginit de desfășurarea procedurii de achiziții  în folosirea Sistemul Electronic  de Achiziții Publice  SIA ”RSAP”- MTender.

Moderatorii BERD au informat  participanţii  despre  utilizarea sistemului electronic de achiziții, familiarizîndu-i la fel cu actele legislative și recpectarea prevederilor legale. A fost lămurită detaliat procedura privind sistemul electronic de achiziții.

În panelul de discuţii participanţii şi-au expus opiniile privind genericul seminarului şi au adresat întrebări, accentuînd  totodată,  că informaţia  prezentată de moderatori le va fi utilă în activitatea lor.

Distribuie acest articol: