La Soroca au fost desemnați cei mai buni antreprenori ai anului 2018

Antreprenorii  din Soroca s-au adunat pe 29  mai 2019 la tradiţionalul Concurs raional „Cel mai bun antreprenor al anului 2018”,  la care au participat 41 de antreprenori din raion.

Preşedintele raionului Soroca Ghenadie Muntean a adresat un mesaj de  felicitare în adresa anreprenorilor prezenți în sală și a menționat faptul, că raionul Soroca are cu ce se mîndri. Scopul evenimentului a constat în efectuarea unui bilanţ al reuşitelor înregistrate pe parcursul unui an ale agenţilor economici care au contribuit la schimbări vizibile economice în comunitate și au dat dovadă de responsabilitate socială, cît si promovarea practicilor de succes în domeniul identificării celor mai competitive întreprinderi din raion.

În concordanţă cu cele unsprezece  nominalizări ale concursului din cadrul ediţiei curente, printre laureaţi  s-au regăsit  întreprinderile de producere, construcţii, comerţ, servicii,  meşteri populari, tineri antreprenori şi cei mai activi participanţi ai integrării în societate. În cadrul acestui Concurs Filiala Soroca a avut nominaţia sa “Cel mai activ membru al Camerei de Comerţ şi Industrie a RM” premiant al căreea a devenit Stela Cetulean, managerul SRL”Lefrucom”, producător de fructe și legume uscate, care a participat la mai multe activităţi desfăşurate de catre Camera de Comerț și Industrie  RM.

Directorul Filialei Soroca CCI RM  Lilia Catruc a  adus mulţumiri tuturor laureaţilor  pentru  participare activă în cadrul celui mai prestigios Concurs organizat în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca.

Prezentă la eveniment a fost și deputatul în Parlamentul Republicii Moldova d-na Alla Pilipețcaia,care a felicitat reprezentanții mediului de afaceri din raion,urîndu-le realizări remarcabile și pe viitor:

– Camera de Comerț și Industrie a fost mereu alături de mediul de afaceri prin organizarea diferitor evenimente, expoziții, tîrguri internaționale, instruiri etc. Avem agenți economici din raion care sunt premiați la Concursurile organizate la nivel național. Ne mîndrim cu stabilitatatea întreprinderilor membre, care şi pe parcursul anilor participă şi s-au învrednicit de titlul de Laureați ai acestui Concurs și aduc o contribuţie  substanţială la relansarea economiei raionului.

Odată cu decernarea  premiilor laureaţii au  adus sincere mulţumiri şi şi-au exprimat  încrederea că nu se vor  opri la cele obţinute, ci vor  merge înnainte pe calea progresului şi prosperităţii.

Distribuie acest articol: