Adunarea anuală a membrilor CCI RM la Soroca

Membrii  Camerei de Comerţ şi Industrie a RM Filiala Soroca s-au întrunit  marți, 18 decembrie 2018,  la tradiționala adunare anuală, pentru a face bilanțul activității pe perioada anului 2018.

La adunrea anuală a participat Președintele CCI RM Serghei Harea,care a informat participanții cu pricipalele activități deșfășurate de către CCI RM  în anul  2018.

D-na Lilia Catruc, directorul filialei Soroca CCI RM, a trecut în revistă cele mai importante evenimente întreprinse de  filiala Soroca pe parcursul perioadei vizate pentru întreprinderile -membre din regiune, menţionînd colaborarea și conlucrarea în desfășurarea a mai multor activități, care au fost organizate în parteneriat cu APL.

Prezenți la acest eveniment au fost și președintele Consilului Raional Soroca , Ghenadie Muntean, primarul municipiului Victor Său, Vladimir Ceban, Șef al Oficiului Cancelariei de Stat și reprezentantul Guvernului în teritoriu  care au venit cu un mesaj de mulțumire și apreciere  a contribuției CCI RM  și reprezentanților mediului de afaceri din regiune la dezvoltarea economică locală.

Membrii Filialei au mulțumit  pentru  conlucrarea eficientă și au venit  cu mai multe propuneri  de soluționare a problemelor cu care se confruntă.

La final, Președintele CCI Sergiu Harea i-a felicitat pe participanții la eveniment cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

 

Distribuie acest articol: