Adunarea anuală a membrilor CCI RM la Soroca

Joi, 19 decembrie 2019, Membrii  Camerei de Comerţ şi Industrie a RM Filiala Soroca s-au întrunit   la tradiționala adunare anuală, pentru a face bilanțul activității pe perioada anului 2019, în cadrul căreea au participat 40 reprezentanți  a mediului de afacere  din regiune. La acest eveniment a participat vicepreședintele CCI RM Mihai Bîlba, care a informat participanții cu principalele activități deșfășurate de către CCI RM  în anul  2019 și direcțiile prioritare de activitate a CCI RM pentru anul 2020.

D-na Lilia Catruc, directorul filialei Soroca CCI RM, a trecut în revistă cele mai importante evenimente întreprinse de  filiala Soroca pe parcursul perioadei vizate pentru întreprinderile -membre, menţionînd colaborarea și conlucrarea  eficientă în desfășurarea a mai multor activități organizate în parteneriat cu APL.

Membrii Filialei au mulțumit  pentru  conlucrarea eficientă și au venit  cu mai multe propuneri  de soluționare a problemelor cu care se confruntă.

La final, vicepreședintele CCI RM Mihai Bîlba a înmînat certificatul de membru nou întreprinderii SRL “Tiras” și certificatul de Distincție de Excelență directorului SRL „Armir” Efim Agachi.

Participanții  au primit cu satisfacție și  mesajele de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Distribuie acest articol: