Performanțele întreprinderilor sorocene premiate la Gala Businessului Moldovenesc

Vineri, 16 iunie 2017, 145 de întreprinderi din țara noastră, participante la concursurile „Marca comercială a anului 2016″, „Premiul pentru realizări în domeniul calității” și Expoziția națională „Fabricat în Moldova”, au fost premiate în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – “Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

La eveniment au fost prezenți și agenții economici din regiune. Prin intermediul acestor concursuri Camera de Comerț și Industrie a RM  și-a propus să aprecieze cele mai notorii mărci care aduc plus valoare economiei și imaginii țării noastre, să promoveze mediul de afaceri din Republica Moldova și să încurajeze implementarea inovațiilor în sectorul real. Menționăm și importanța dorinței reprezentanților mediului de afaceri din regiune de a obține performanțe în  managementul calității și în domeniul promovării brandurilor în cadrul  concursurilor ”Marca Comercială a Anului” și ”Premiul pentru realizări în domeniul calității”.

Concursul „Marca comercială a anului” a fost inițiat în anul 2003, cu scopul de a reliefa cele mai reuşite proiecte în domeniul creării şi promovării mărcilor comerciale autohtone pe piaţa internă şi externă, a spori competitivitatea lor şi a contribui la creșterea profesionalismului echipelor de marketing. La ediția curentă a competiției au participat 110 mărci comerciale naționale.

Printre învingători sunt:

  • SA ”Alfa –Nistru”, Director general Ilarion Ceban, ,care au obținut două Premii Mercuriul de Aur în nominațiile MĂRCILE COMERCIALE „EXPORT „și „FAVORITUL ANULUI”
  • SRL „ARMIR”, Director Efim Agachii, în nominația Marca comercială „Aprecierea consumatorilor” a obținut Premiul Mare „Mercuriul de Aur”.

Concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calităţii”, organizat de CCI a RM este la a treia ediție și are ca obiectiv promovarea companiilor ce implementează standarde în domeniul managementului calităţii şi motivarea întreprinderilor autohtone să penetreze noi pieţe de desfacere cu produse competitive şi calitative. Pentru marele premiu anul acesta au concurat 36 de companii.

Premiul pentru Realizări în domeniul Calității- „Zeița Calității”au obținut companiile:

  • SRL „Debut Sor”,Director Pilipețcaia Ala;
  • SRL „Lefrucom” Director Cetulean Stela.

La Expoziția „Fabricat în Moldova” Consiliul Raional  Florești  pentru prezentarea  standului comun a serviciilor din regiunea sa  a fost premiat cu „Medalia de Aur”.

FELICITĂRI ÎNVINGĂTORILOR!

Distribuie acest articol: