Concursul “Cel mai bun antreprenor al anului 2016” la Soroca

Antreprenorii  din Soroca s-au adunat, pe 30 mai 2017, la tradiţionalul concurs raional „Cel mai bun antreprenor al anului 2016, la care au participat circa 40 de antreprenori din raion.

Preşedintele raionului Soroca Ghenadie Muntean a ținut un cuvînt de felicitare în adresa anreprenorilor prezenți în sală și a menționat faptul, că raionul Soroca are cu ce se mîndri.Scopul evenimentului a constat în efectuarea unui bilanţ al reuşitelor înregistrate pe parcursul unui an ale agenţilor economici – subiecţi ai businessului mic şi mijlociu, indiferent de genul lor de activitate, forma de organizare juridică şi tipul de proprietate.”

În concordanţă cu cele nouă nominalizări ale concursului din cadrul ediţiei curente, printre laureaţi  s-au regăsit  întreprinderile de producere, construcţii, comerţ, servicii,  meşteri populari, tineri antreprenori şi cei mai activi participanţi ai integrării în societate. În cadrul acestui Concurs Filiala Soroca a avut nominaţia sa “Cel mai activ membru al Camerei de Comerţ şi Industrie a RM” premiant al căruia a devenit Alla Pilipețcaia, managerul SRL”Debut Sor”, producător de mezeluri din carne, care a participat la mai multe activităţi desfăşurate de catre Camera de Comerț și Industrie  RM.

Directoarea Filialei Soroca Lilia Catruc a  adus mulţumiri tuturor laureaţilor  pentru  participare activă în cadrul celui mai prestigios Concurs organizat în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca:

– Camera de Comerț și Industrie a fost mereu alături de mediul da afaceri prin organizarea diferitor evenimente, expoziții, tîrguri internaționale, instruiri etc. Avem agenți economici din raion care sunt premiați la Concursurile organizate la nivel național. Ne mîndrim cu stabilitatatea întreprinderilor membre, care începînd  de la debutul Concursului “Businessmanul Anului” din 1999 şi pînă în prezent participă şi s-au învrednicit de titlul de Laureați ai acestui Concurs și-și aduc o contribuţie  substanţială la relansarea economiei raionului.

Odată cu decernarea  premiilor laureaţii au  adus sincere mulţumiri şi şi-au exprimat  încrederea că nu se vor  opri la cele obţinute, ci vor  merge înnainte pe calea progresului şi prosperităţii.

Distribuie acest articol: